Hari Di Awangan

*kredit untuk KOSMO*

Arghhh...team negri kalah lagi semalam. Kali ni kalah di tangan skuad the red warrior dengan 3-0 di Stadium Sultan Muhammad Ke 4. Walaupon kalah aku tetap setia menyokong Skuad kobau. Hobin Jang Hobin.

Dapat berita dari waris-waris yang pergi ke Kota Bharu semalam bahawa mereka telah di provoke dengan hebatnye semalam. Setakat botol air, kuah keropok serta kata-kata kesat tu memang menjadi asam garam la kat SSM4 tu untuk fan away. Tapi syabas diucapkan kepada mereka kerana berani dan cekal untuk ke Kota Bharu.

Tahniah juga untuk fan-fan bertamadun The Red Warrior yang memohon maaf atas perbuatan rakan-rakan senegeri mereka melalui laman facebook atau laman twitter. Betul kata pepatah Dalam setandan pisang tak semuanya elok. Ada kaitan ke? Kah Kah Kah

Sedutan Perlawanan TRW vs. N9


*kredit to MZDIN for video*

p/s- akak ofis ore klate asik ejek aku je N9 kalah semalam..tahan je la..hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...