Sarapan Pagi Di Mc Donald

Hari aku dapat satu iklan yang agak menarik untuk dikongsi bersama. Set sarapan percuma dengan pembelian RM5 di Restoran Mc Donald. Tawaran ni sah sampai 31 March 2011 ni je. So sempat lagi 2, 3 hari ni. Print je foto kat bawah ni dan bawak skali mase beli. Set sarapan ni takde minuman so RM5 tu korang beli la ape-ape minuman kat McD tu.

*Sila click dan print iklan ini*

P/S : Aku pon tak sempat lagi nak cube lagi. Weekend asyik terlajak tido je.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...